Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü GM Skill crash

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PCS

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Forumda ekli olan GM skillmastery konularının tamamına baktım ve konu anlatım videosu izlememe rağmen absürt bir crash hatası alıyorum skillefekt skillmasterydata ve gruplarını yapmama rağmen hata bir türlü düzelmiyor ve bunlar onaylanmış konu hatayı nerede yapıyorum konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Buradaki konuları adan zye taramama rağmen çözüme çıkamadım.

Dbtomedi ile mi ekleme yapıyorsunuz ?
dbtomedia ile ekleme yaptım + manuel yaptım yok
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

SkillEffect kısmımda doğru yerlere ekleme yaptınız mı ? Emin misiniz yani ?
evet birebir aynısını yaptım olmuyor ne lanet şeydir anlamadım gitti bunu yapıp altına gelen onay mesajlarını görüp delirmemek elde değil zaten nasıl sorunsuz eklıyorlar şaşıyorum

Oyla 0
Reis Allah senden razı olsun sabahtan beri anlatmaya çalıştığım nokta buydu sayende sorunu çözdüm burada el öpme emojisi yok eli öpülecek adamsın sana ne söylesem azdır çok ama çook teşekkür ederim kral adamsınnn ulan bu beee yaşşaaaaaaa

Oyla 0
Geri
Üst Alt