Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü God Bless Kanat Effecti Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alean

.
.
Türk Lirası
0.00₺
SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR FORMDAN KANAT EFEKTİ İNDİRDİM ELECTUSUNKİLERİ VE DATABASE KISMI ILE MEIDA YAZAN YANİ TXT KISIMLARINI HALLETTMİ PK2 YAZAN BİR KLASOR DAHA VAR VİDEO İZLEYEREK YAPIYORDUM YENİ BAŞLADIĞIM İÇİN PK2 YAZAN YERDE TAKILDIM YARDIM EDERMİSİNİZ

Adsız.png

Pk2 kısmını direkt olarak media.pk2'ye import edeceksin.
Eğer diğer adımları da doğru yaptıysan sorunsuz olarak çalışacaktır.

Oyla 0
Rica ederim, denedikten sonra olumlu/olumsuz dönüş yapabilir misin?

Oyla 0
İmport'ta yanlış yapmışsın, yedeklerine geri dön ve yeniden yap.
Umarım yedek alıp yapmışsındır.

Oyla 0
Ben işteyim malesef, tw'den yardımcı olamıcam. @thestorm83 müsaitse sizinle ilgilenebilir.

Data'da yanlış işlem yaptıysanız, üstüne yazmanız birşeyi değiştirmez, çünkü orada bir hata var, doğru olsaydı eğer clientless olmazdınız.
Yedeğe dönmeniz gerekli yada Joymax Pk2 Tools ile yanlış import ettiklerinizi silmeniz gerekli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt