Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü GODBLESS konsol'da gözükmüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xelios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xelios

.
Türk Lirası
0.00₺
Öncelikle Cümleten kolay gelsin Oyuna eklediğim 10 Farklı GodBless leri oyunun içinde GM konsolunda dahil göremiyorum
SQL'de ki Linkgod.pnglemelerinden media'ya ekledğim dosyalara kadar defalarca kontrol ettiğim halde oyun'da gözükmüyor god.png

Öncelikle Cümleten kolay gelsin Oyuna eklediğim 10 Farklı GodBless leri oyunun içinde GM konsolunda dahil göremiyorum
SQL'de ki LinkEkli dosyayı görüntüle 13489lemelerinden media'ya ekledğim dosyalara kadar defalarca kontrol ettiğim halde oyun'da gözükmüyor Ekli dosyayı görüntüle 13489
Db2media yaptınız mı? Bunun nedeni sql'de olan şeylerin oyuna yansımamasından kaynaklıdır. Db2media yapıp Itemdata45000.txt'yi patchlemeyi unutmayın :)

Oyla 0
kardes sadece oyun goruntusu atma tablolarında goruntusu lazım bakmamız ıcın bole hıc bırsey anlasırmaz

Oyla 0
refskile ekledigin şeyleri skildatayada ekle çogu dc ve clientles eksik girdiler sonucu oluşur

Oyla 0
upload et dosyayı ole at buraya ole duz atılmıyor hocam

Oyla 0
Geri
Üst Alt