Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Goodbles görsel sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kawia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Particles kısmında kesinlikle hata var, God Bless bulunan bir oyundan Particles.PK2 çekerek sorunu çözebilirsiniz.

Yada anlatımı nereden aldıysanız Particlesteki adımları eksiksiz gönderin.

Oyla 0
http://dosya.co/e3iafxwlv8cp/GodBlessFix.rar.html

İçinde yazdıklarımı adım adım uygularsan sorun çözülecektir.

Oyla 0
çözümler bunlar değildir çözümü buldum particles/texture içindeki wing02.ddj ve wing02_inv.ddj dosyalarının eksikliğinden kaynaklaşıyomuş.

Oyla 0
çözümler bunlar değildir çözümü buldum particles/texture içindeki wing02.ddj ve wing02_inv.ddj dosyalarının eksikliğinden kaynaklaşıyomuş.
Yukarıda yazmışım zaten. :D

Particles kısmında kesinlikle hata var, God Bless bulunan bir oyundan Particles.PK2 çekerek sorunu çözebilirsiniz.

Yada anlatımı nereden aldıysanız Particlesteki adımları eksiksiz gönderin.

Oyla 0
goodbles ekledinkten sonra oyuna girerken dc alıyorum nedeni nedir nasıl düzeltirim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt