Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Google'nin yaptığı ilginçlikler

Türk Lirası
0.00₺
Google'ın yaptığına bakın biraz eğlenceli biraz'da ilginç bir haber olacak bu şimdi şunu yapıyoruz google giriyoruz ve arama yerine Thanos yazıyoruz daha sonra aşağıda gösterdiğim gibi eldivene basıyoruz ve sonrasını izleyin :D

3557

Bu tarz bir kaç şey daha var paylaşımda bulunacağım bu konu altına

Biliyorum konu olsun sohbet olsun arama metinlerinde bizim forumumuzda çıksın hem bilmeyen arkadaşlara bilgi olsun diye paylaştım. yeni bir şey diye belirttiğimi hatırlamıyorum açıkcası :D
Şaşkınlık içerisinde yazdığın için yeni olduğunu düşündüğünü varsaydım.

atari breakout yazıp görselleri geçin ve atari oyununu oynarsınız.

solitaire yazıp arama yaparsanız google ile solitaire oyunu oynarsınız.

tic tac toe yazıp arama yaparsanız bildiğimiz xox oyununu oynarsınız.

snake yazıp arama yaparsanız google ile yılan oyununu oynarsınız.

google pacman yazıp arama yaparsanız bildiğimiz pacman oyununu oynarsınız.

do a barrel roll yazıp arama yaparsanız ekranınız 1 kere 360 derece dönecektir. (z or r twice)

241543903 yazıp görsellerde arama yaptığınızda kafasınızı buzdolabına sokmuş insanlar görürsünüz.

Askew yazıp arama yaptığınızda sayfanız kayıyor.

Recursion yazıp arama yaptığınızda "bunu mu demek istediniz?" diye yazdığınızı soruyor. Tıklayınca, yine aynısını soruyor.

kar yağdırma da vardı ama şu an çalışmıyor ya da ben göremiyorum

Let it snow yazıp ara

Geri
Üst Alt