Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Görev ekleme

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar kesme görevi ekleyeceğim videoları izledim forumda paylaşılanları okudum ya gözümden kaçtı yada hiç paylaşılmamış bir görev üzerinden 3 farklı mob kestirmek istiyorum görevlerde genelde 3 adet eklediğinde 3ünden de kesmen yetiyor fakat ben o tarz istemiyorum yardımcı olabilecek varmıdır ve script dosyası varsa elinizde temiz paylaşırsanız çok sevinirim questlist okuyor quest okumuyor

Merhaba arkadaşlar kesme görevi ekleyeceğim videoları izledim forumda paylaşılanları okudum ya gözümden kaçtı yada hiç paylaşılmamış bir görev üzerinden 3 farklı mob kestirmek istiyorum görevlerde genelde 3 adet eklediğinde 3ünden de kesmen yetiyor fakat ben o tarz istemiyorum yardımcı olabilecek varmıdır ve script dosyası varsa elinizde temiz paylaşırsanız çok sevinirim questlist okuyor quest okumuyor
ilk önce
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
script indirip klasörden çıkart orda quest bölümüne gir bu görevi bul @SN_QNO_CH_GENARAL_1
bulduğun txt de bir göreve 2 tane kesme eklenmiş bunu inceleyerek istediğine ulaşabilirsin
Dikkat etmen gereken yerler LuaSetMissionDataSize(QUESTID, 3)
LuaSetMissionData_EX(QUESTID, 0 ---- LuaSetMissionData_EX(QUESTID, 1 --- LuaSetMissionData_EX(QUESTID, 2

Oyla 0
Geri
Üst Alt