Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Görev ekleme

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arakdaşlar sorunsuz görevimi ekliyorum ama görev npc'sine giridiğimde Talk to this person. yazıyor bunu nasıl düzelticem aynı npc 5 6 görev daha eklicem ama çok kötü durucak bunun bir çözümü var mı ? direk görevin ismini yazma gibi bir şey yapabilirmiyiz.

UIIT_STT_NPC_CHATTING_WND_TALKSTART

Bahsettiğiniz yazı textuisystem içinde bulunuyor.

Da zaten eklediğiniz görevler bu yazı içerisine girilince gözükür?

UIIT_STT_NPC_CHATTING_WND_TALKSTART

Bahsettiğiniz yazı textuisystem içinde bulunuyor.

Da zaten eklediğiniz görevler bu yazı içerisine girilince gözükür?
Evet yazı içersinde gözüküyor ama 6 7 farklı görev ekliyeceğim için 7 tane talk to this person yazısı olacak ama galiba bunu değiştirme şansım yok dediğinizi yaptığım zaman genel olarak hepsi değişiyor eklediğim görevin ilk adımı olan "talk to this person" yazısı göreve göre değişmiyor bir şey daha öğrenmiş olduk konu kilit kalabilir yapmak isteyen arakdaşlarda olmadığını görsünler en azından.

Hayır neden 7 tane yazsın talk to this person yazısının içine eklenmesi gerekir görevlerin mantıken?

Hayır neden 7 tane yazsın talk to this person yazısının içine eklenmesi gerekir görevlerin mantıken?
Mantık olarak farklı düşünmüştüm ben dediğiniz gibi hepsini içine ekliyor eğer Talk to this person yazısını değiştirmek isteyenler textuisystem.txt içersinden
UIIT_STT_NPC_CHATTING_WND_TALKSTART komutunu aratarak değiştirebilirler konu kilit burda kalabilir arkadaşlarda bilgilensinler, teşekkürler.

Konu "Çözümlenen Başlıklar" kategorisine taşındı.

Geri
Üst Alt