Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü görsel edit ile ilgili bir kaç ufak soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Devrim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Devrim

.
Türk Lirası
0.00₺
  1. Tab isimlerinde gördüğünüz üzre Phy-Mag yazıyoru bunu nereden düzeltebilirim ?

Mastery 360 yazıyor 300 e ayarladım fakat buradan nasıl ayarlamam gerekiyor ?

80 cap te mastery kaçtı bu arada unuttum :p

soru 1.png

2. Yine aşağıda ki mesajı nereden editlerim ?

soru2.png

Görevlerden gelen exp/sp yi nasıl 2 katına çıkartırım ?

1. sorunun cevabı:
300 gözükmesi için client editlemen gerekli:

Yazılar için ya textuisystem ya da textdata_equip&skill içerisinde arama yap.

2. sorunun cevabı textuisystem.txt aç, CTRL+F yapıp You Will have great fun in Silkroad Online yazısını arayıp düzenle ve bu değişiklikleri media'na geçir.
Yazı istediğin şekilde düzenlenecektir.

Oyla 0
Sorun çözülmüştür umarım gayet açık ve net bı cevap gelmiş oyun içi yazıları textuisystem ve texdataobject den kelime aratarak duzeltebilirsin satır kaydirmamaya özen gostemen yeterli

Oyla 0
Sorun çözülmüştür umarım gayet açık ve net bı cevap gelmiş oyun içi yazıları textuisystem ve texdataobject den kelime aratarak duzeltebilirsin satır kaydirmamaya özen gostemen yeterli
sorunu çözdüm şimdi daha önce gördüğüm client edit programı ile mastery ayarını yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt