Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Grup Yöneticilerinden istek

R

ReyasX

Herkese merhabalar basta sayın grup yöneticileri olmak üzere yeni bir isteğim tanışma konuşma faslında, Forum yeteeli performansı gösteremiyor görüşüme göre buna çare olarak bir WHATSAPP GRUBU KURALIM - VSRO.ORG-SOHBET ADI ALTINDA bence bu olmalı :) :) herkesin olumlu olumsuz yorum/eleştirsine açığım. TEŞEKKÜRLER...

sen-istiyor-duj-verecek-yuz-dolar-daha_633824.jpg

Forumun performansını etkileyeceği kanaatinde değilim.
Hani hepimiz nivada oynuyor olsak, guild kurar bir de wp grubu açabiliriz ama forumla bağdaşacağını düşünmüyorum.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Fikir güzel, daha önce de bu konuda istişare edildi, birçok sebepten dolayı açılmıyor.
Misal kişisel bilgilerin gizliliği konusunda telefon numarasını herkes paylaşmak istemeyebilir.
Tabii ki amaç dışı kullanıma da yol açabilir.
Bu gereksinimden dolayı ShoutBox eklendi foruma.
image.png

düşünsene öyle bir şey olduğunu
canlandıralım
player foruma giriş yapar
x konusana bakmak ister
Shoutbox mesaj yazar
arkadaşlar ben x konusuna bakıyorum der konuya bakar
sonra yine Soutbox gelir
arkadaşlar konu beni ilgilendirmiyormuş der gecer

Son düzenleme:
en iyisi Discord öbür türlü ben whatsapptan susmam sürekli yazı yazarım sıkıntıdan rahatsız olursunuz :D discord bu konuda iyi :D

Geri
Üst Alt