Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü GS çözemediğim bir hata veriyor

Web sitesi
play-mitra.online
Türk Lirası
0.00₺
1736935953472.png
Fortesse Ait ne kadar tablo varsa kontrol ettim eksikleri de bu hata gitmiyor aktif olarak atıyor her dakika 3 5 tane sorunun kaynağı tam olarak nerede bilgisi olan varmıdır

temple girdilerin tam mı belki onlarla alakalıdır ?
Çok istiyorsan o hatayı bypas edip exelerde sürekli çıkmamasını sağlayabilirsin. eğer istediğin bu olursa söylersin program yazdırırım yapay zekaya işini halledersin

1736938759076.png

Oyla 0
hataları göz ardı etmek istemem ama
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
bu konuda [RefEventStructID] 107 ıdlı girdi zaten yoktu var olan alt yapıdan çektim hata aynı devam etti diğer
_SiegeFortress deki tabloda boştu orayıda doldurdum gerekli bilgilerle en son eğerki çözülmezse programla silmek kalacak bilgi paylaşımı olacaktır mutlaka eğer çözüme gelmezse bu şekilde yapalım hocam. TEŞEKKÜR EDERİM desteğiniz için

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
server açılıyor da sürekli atması işte kafama takıldı son rütuşları yapıyorum oyunda son dakika hata almak istemiyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

SORUN smc açılmadığından kaynaklı sanırsam smc yi başlattığımda sorun çözüldü

Oyla 0
Çözüm
Gs ayağa kalktıktan sonra SMC üzerinden servisleri başlatmadığın sürece bu logu basar hep, önemli bir log değil diye biliyorum.

Oyla 0
Çok istiyorsa o hata çıkmasın diye kapatabilir o özelliği

SR_GameServer.exe seçip buton işaretleyecek gerisini o halledecek

1736947997969.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Kaynak Kodu

C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Ekli dosyalar

Oyla 0
Geri
Üst Alt