Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Guild amblemle ilgili bir sorun

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar önceden başka swlerden mediapk2 den Type çekerek guild amblem fixliyordum sw filesede aynısını geçiriyorum artık resim gözükmüyor çalışan swnin güncel bilgilerini aynen aktarıyorum resim gözükmüyor bu sorun neden olabilir fikri olan varmı

Benim kurduğum swlerden biriyse mediadaki bilgilerin yazma yetkisi olmuyor. Benden başka da yapanlar vardır böyle.

Oyla 0
Benim kurduğum swlerden biriyse mediadaki bilgilerin yazma yetkisi olmuyor. Benden başka da yapanlar vardır böyle.
ornek joysro strong sro falan strong un calisiyordu bilgileri degismemis ama hala aktif ondakilerinde birden calismamaya basladi
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

ftp acmadan başka oyunların mediadaki bilgilerini çekerek yapıyordumda onu sordum :) birden çalışmamaya başladı önceden calısıyordu sorunsuz

Oyla 0
Geri
Üst Alt