Merhaba, diğer konuları inceleyip çözümlerine baktığımda hepsini yaptığımı farkettim,
Sorunum hamachi sunucumda server online ve giriş yapılabilir durumda. Kendi bilgisayarımdan SQL Management Studio ile hamachi ağımdaki database'lere bağlantım da tamamlandı. Fakat kendi bilgisayarımdaki clientten oyunu açabilmeme ve server durumunu easy olarak görebilmeme rağmen giriş dediğimde NORMAL CHARA GİRİŞ YAPIYOR FAKAT GM CHARA GİREMİYOR ve login ekranında sabit kalıyorum.
Yapılan Ayarlamalar;
Firewall tamamen iki bilgisayardan da kapatıldı. Kapatılmasına rağmen özel inbound ve outbound kuralları eklendi.
Port ayarlamaları ve IP Bind iki clientte de aynı şekilde yapıldı.
Hamachi ayarlarından ağlar güvenilir olarak seçildi.
IIS, ServerFiles içeriği, ODBC ayarlamaları ve gerekli olan patch içeriği Hamachi ipv4 IP'sine göre ayarlandı.
DEP eklemeleri tamamlandı.
PrivilegedIP tablosuna kendi hamachi IP'mi ekledim.
Sorunum hamachi sunucumda server online ve giriş yapılabilir durumda. Kendi bilgisayarımdan SQL Management Studio ile hamachi ağımdaki database'lere bağlantım da tamamlandı. Fakat kendi bilgisayarımdaki clientten oyunu açabilmeme ve server durumunu easy olarak görebilmeme rağmen giriş dediğimde NORMAL CHARA GİRİŞ YAPIYOR FAKAT GM CHARA GİREMİYOR ve login ekranında sabit kalıyorum.
Yapılan Ayarlamalar;
Firewall tamamen iki bilgisayardan da kapatıldı. Kapatılmasına rağmen özel inbound ve outbound kuralları eklendi.
Port ayarlamaları ve IP Bind iki clientte de aynı şekilde yapıldı.
Hamachi ayarlarından ağlar güvenilir olarak seçildi.
IIS, ServerFiles içeriği, ODBC ayarlamaları ve gerekli olan patch içeriği Hamachi ipv4 IP'sine göre ayarlandı.
DEP eklemeleri tamamlandı.
PrivilegedIP tablosuna kendi hamachi IP'mi ekledim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Çözüm -> PrivilegedIP eklendikten sonra tüm servisleri yenileyince çözüldü arkadaşlar restart'ı unutmayınCHARA GİRİŞ YAPIYOR FAKAT GM CHARA GİREMİYO