Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü hamachiden girilemiyor

Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar hamachiden sv kurmuştum aynı evdeyken arkadaş girebiliyordu. kendi evine gittiğinde giremedi firewall falan herşey kapalı gene eve çagırdım evdeyken girebiliyor fakat kendi evinden giremiyor hamachi ıp 'me bağlı bir türlü çözemedik durumu internette ki çözümleride araştırdım fakat halledemedim yardımcı olabilecek biri varmı

arkadaşlar hamachiden sv kurmuştum aynı evdeyken arkadaş girebiliyordu. kendi evine gittiğinde giremedi firewall falan herşey kapalı gene eve çagırdım evdeyken girebiliyor fakat kendi evinden giremiyor hamachi ıp 'me bağlı bir türlü çözemedik durumu internette ki çözümleride araştırdım fakat halledemedim yardımcı olabilecek biri varmı
Tunnelling hatasından kaynaklıdır büyük ihtimalle. Zamanında hamachi server kurmuştum herkes girebiliyordu fakat 1 arkadaş giremiyordu o arkadaşınızdan kaynaklı bir tunnelling sorunu olabilir.

Oyla 0

sorun halen devam ediyorsa Teamweir atin hemen halledeyim suan musaitim

Oyla 0
Geri
Üst Alt