Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldühata SR_ShardManager bunun bir çözümü var mıdır ya da bir yardımcı olur musunuz bana
Hesaba GM yetkisi verilmeli, her veritabanında sec_primary 1 olmaz bunu değiştiriyorlar... bu sebeple admin yetkilerinin belirlendiği tablodan doğru bilgiyi alıp user tablosunda hesaba GM yetkisi vermelisiniz. ayrıca agentserver crackli değilse yine ip ilgili tabloya ip girmelisiniz.
Uzaktan bağlanıp baktığımda sorunun işletim sistemi izinlerinden kaynaklandığını gördüm. SMC yönetici izinleri ile çalıştırıldı ve o andan itibaren yazılan giriş bilgisini kabul etmeye başladı.
performans ve özellikler sekmesi adı altında veri yolu engellemesi DEP'e server files içindeki dosyaları ve sro_clienti ekleyin sorununuz düzelecektir.
Database yeri de siliyorum her şeyi siliyorum tekrardan baştan yapıyorum Bir bakalım olacak mı olmayacak mı olursa Buraya yazarım Olmazsa da yazarım şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim