Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Hello Community VSRO.org

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZaKuRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZaKuRa

SRO Developer ' Pk2 Editor ' Designer'
.
Türk Lirası
0.00₺
Hello my name is Jose I am 26 years old I am from Venezuela, it is a pleasure to be in this forum has a lot of good and excellent content, I like this forum I come from other forums but mostly I see this more active and completely good, I have more than 14 years in I love the environment of the silkroad online I love this game about 8 years working with its content VSRO ECSRO BSRO in SQL PK2 some graphic design and let's say that little programming C # I have worked in many silkroad since it is my job since I perform services and important here is to contribute what is really good for the community I do not know if it's the right thing to speak in English (It's not good my English) since everyone speaks TR. :)

Yani diyor ki
Merhaba adım Jose, 26 yaşındayım Venezuela'lıyım, bu forumda olmak çok zevkli ve güzel içeriğe sahip, bu forumdan hoşlanıyorum başka forumlardan geliyorum ama çoğunlukla bunu daha aktif görüyorum ve Tamamen iyi, 14 yıldan fazla bir süredir ipekyolunun çevrimiçi ortamını seviyorum. Bu oyunu 8 yıl kadar seviyorum. İçeriğindeki VSRO ECSRO BSRO ile çalışıyoruz. Hizmet verdiğimden ve buradaki önemli olduğumdan beri benim işim olduğu için birçok ipek yolu, toplum için gerçekten iyi olan şeylere katkıda bulunmaktır. Herkes İngilizce konuşabildiğinden beri İngilizce konuşmanın doğru olup olmadığını bilmiyorum (İngilizcem iyi değil).
?

Welcome Jose, I hope you get fun in our forum. ;)
Yani diyor ki
...
Google translate birebir çeviremiyor yine de yaklaşmış :)
"Merhaba adım Jose, 26 yaşındayım Venezuela'lıyım, bu forumda olmak çok zevkli ve güzel içeriğe sahip, bu forumdan hoşlanıyorum başka forumlardan geliyorum ama çoğunlukla bunu daha aktif görüyorum ve tamamen iyi.
14 yılı aşkın Silkroad Online ortamını seviyorum.
Bu oyun hakkkında 8 yıldır SQL ve Pk2'deki VSRO ECSRO BSRO'ların grafik tasarımında ve küçük programlamalar üzerine çalışıyorum. Birçok Silkroad'da çalıştım. Hizmet veriyorum ve burada önemli olan topluluk için gerçekten iyi olan şeylere katkı sağlamak. Herkes Türkçe konuştuğundan Ingilizce konuşmanın doğru olup olmadığını bilmiyorum (Ingilizce'm iyi değil.)."

Welcome Jose, I hope you get fun in our forum. ;)

Google translate birebir çeviremiyor yine de yaklaşmış :)
"Merhaba adım Jose, 26 yaşındayım Venezuela'lıyım, bu forumda olmak çok zevkli ve güzel içeriğe sahip, bu forumdan hoşlanıyorum başka forumlardan geliyorum ama çoğunlukla bunu daha aktif görüyorum ve tamamen iyi.
14 yılı aşkın Silkroad Online ortamını seviyorum.
Bu oyun hakkkında 8 yıldır SQL ve Pk2'deki VSRO ECSRO BSRO'ların grafik tasarımında ve küçük programlamalar üzerine çalışıyorum. Birçok Silkroad'da çalıştım. Hizmet veriyorum ve burada önemli olan topluluk için gerçekten iyi olan şeylere katkı sağlamak. Herkes Türkçe konuştuğundan Ingilizce konuşmanın doğru olup olmadığını bilmiyorum (Ingilizce'm iyi değil.)."
Evet bu daha iyi olmuş ?
Then welcome bro ?

Hello my name is Jose I am 26 years old I am from Venezuela, it is a pleasure to be in this forum has a lot of good and excellent content, I like this forum I come from other forums but mostly I see this more active and completely good, I have more than 14 years in I love the environment of the silkroad online I love this game about 8 years working with its content VSRO ECSRO BSRO in SQL PK2 some graphic design and let's say that little programming C # I have worked in many silkroad since it is my job since I perform services and important here is to contribute what is really good for the community I do not know if it's the right thing to speak in English (It's not good my English) since everyone speaks TR. :)
Welcome vsro.org community Jose :)

Geri
Üst Alt