Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Herhangi Bir Regiona Tek Kişinin Gidebilmesini Nasıl Sağlarız ?

Web sitesi
www.kayakogreniyorum.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,
Arkadaşlar teleport yoluyla bir playerin belirlediğimiz yere gitmesini nasıl sağlayabiliriz ? 50 player varsa aynı anda teleporta tıkladığında 50si de aynı arenaya gidecekler fakat birbirlerini görmeyecekler. Bunu sağlamanın yolu nedir ?

Fgw ekli olan teleport gibi bişey vardır party üyelerini cekmek için onu bulup tab_refnest tablosundan gerekli yerleri düzenleyerek yapabilirsin bu dediğini
@ahmetagcan

Oyla 0
Fgw ekli olan teleport gibi bişey vardır party üyelerini cekmek için onu bulup tab_refnest tablosundan gerekli yerleri düzenleyerek yapabilirsin bu dediğini
@ahmetagcan
Anladım çok teşekkür ediyorum konuyu baltalıyorum kusura bakmayın ama son bir soru sorayım yeni fgw görevini nasıl ekleyebilirim lua sı var mı sende hocam

Oyla 0
Arkadaşın dediği gibi Holy Water temple mantığı ile yapabilirsin bende öyle yaptım Bir map ekledim holy water templenin tüm özelliklerini oraya geçirdim map limitini 1 yaptım biri mapa girdiğinde 2. kişide girmeye calısınca ona özel map acılıyor kişiye özel map acılıyor sürekli limiti kaç yaparsan o kadar kişiden sonrası girmeye calısınca map acılıyor bi okadar kişilik daha aynı mapta oluyorlar ama birbirlerini göremiyorlar anlayacağın kişiye özel otomatik map klonluyor

Oyla 0
Arkadaşın dediği gibi Holy Water temple mantığı ile yapabilirsin bende öyle yaptım Bir map ekledim holy water templenin tüm özelliklerini oraya geçirdim map limitini 1 yaptım biri mapa girdiğinde 2. kişide girmeye calısınca ona özel map acılıyor kişiye özel map acılıyor sürekli limiti kaç yaparsan o kadar kişiden sonrası girmeye calısınca map acılıyor bi okadar kişilik daha aynı mapta oluyorlar ama birbirlerini göremiyorlar anlayacağın kişiye özel otomatik map klonluyor
hocam bunu benim için yapar mısın ? Nereden başlayacağımı bilmiyorum özelden team atayım bi bak istersen?

Oyla 0
Geri
Üst Alt