Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Herkese İyi Forumlar Yardıma İhtiyacım Var

Türk Lirası
0.00₺
s3xwiue.png
Sarı Kutucuk İçine Aldığım Yere Reverse Kullanınca Oyundan Atıyor
Ekran Görüntülerini Bırakıyorum Alta

RefReggionBind.PNG

Game Server

Game Server.PNG

Shard Manager

Shard Manager.PNG

Önce o bölgeye yürüyerek git eğer crash vermiyorsa -Ayarlanan x-y-z koordinati yanlışsa o da karaktere disconnet verir dump at indirme linki olarak müsait olanlar baksınlar

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Dc yemiyorsun crash yiyorsun. Işınlanmaya çalıştığınız bölgede clientinizde olmayan veya clientinizde hatalı import edilmiş olan birşey var. Dump dosyası genelde yol gösterici bir hata verir, bilgisayarı kapattım çözülmezse yarın gün içerisinde dumpunuzu bende incelerim

Oyla 0
tamamdır hocam teşekkür ederim ilginiz için

Taklamakan Üst Tarafındaki Yol Ayırdımından winglere döndüğüm zaman direk crash veriyor taklamakan geçiş noktasında yani dc veriyor o kısımda winglerde ve orada bir obje var çözemedim daha yürüyerek gittiğim de de aynı hatayı alıyorum data değiştirdim map particles vs değiştirdim ama aynı hala

Oyla 0
öncelikle merhaba
o noktada tahomet str spawn olduğu için bu hatayı almaktasın

onun tahminen dosyaları hatalı düzeltirsen bu sıkıntıdan kurtulursun

1 41817 MOB_RM_TAHOMET_STR ?? ??? xxx SN_MOB_RM_TAHOMET_STR xxx 0 1 1 2 1 1 10000 3 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 -1 0 -1 0 -1 0 -1 0 268 0 0 0 0 0 23 75 100 0 13 0 mob\roc\tahomet.bsr xxx xxx xxx xxx 18901

( nerden biliyorsun diye sorma :D )

Oyla 0
Geri
Üst Alt