Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Herkese Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CoogeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CoogeR

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar biraz ara vermek durumunda kalmıştım , yeniden aranızdayım, Forum Gayet güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık, Bir silkroad server kurmayı düşünüyorum , kendini döndürsün uzatatalım oynayalım zaman geçirelim tarzı, kaç cap üzerinde çalışma yapsam tavsiyesi olan yorum yapabilir mi , birde kendi server makinem var editlerin bir çoğunu kendim yapacağım, game gami olayları vs devam ediyor mu sadece keyif alabileceğimiz bir server kurup yönetmek istiyoruz , yeniden keyif alabilirmiyiz?

Hoşgeldin kardeşim.
Diğer arkadaşlar cevaplamamış ben cevaplayayım.
GameGami sorunu artık mevcut değil. Sadece piyasa ilk girdiğinde ki bi dalga mevcuttu bu kadar. Şu an sorun yok.

herkese teşekkür ederim, kış geldi malum uğraşmaya birşey lazım arada eğlenelim, çalış çalış nereye kadar.
110 cap Emek server tarzı bir oyun düşünüyorum bugsuz db satan var mı ?

Geri
Üst Alt