Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

hgsunucular.com pişmanlıktır!

Türk Lirası
0.00₺
Konu doğru yerde değilse taşırsanız sevinirim.
Adsız.png
Adsız2.png

Yorum size kalmış. Sınırlandırma mı yapıyorlar pek anlamam ama ona benzer bir şey yaptıkları kesin. Aynı dosyayı kendi internetim 3-4 kat daha hızlı indiriyor. Ama sorun mediafireda...
Upload ve download google drive'da da aynı şekilde bu arada. Mediafire ile alakası yok.

bazı siteler isterse 10gbit hızın olsun fakat sitesinden premium alman için hızını sınırlar

sen bu hız testlerini hız sınırı olmayan sitelerde dene
örneğin dosya.co gibi

hızı test etmiş olacaksın

mediafire
mega.nz
gibi siteler hız sınırı koyar

Aynı cevabı bana da verdiler :D hız yüksek gösteriyor ama indirmiyor.Ben farklı bir site kullanıyordum ama o sitede sorun var dediler.

Hg sunuculardan bizzat hizmet aldım, sunucu hızlarında herhangi bir sorun yok oyunda lag-delay sorunu yaşamadım. MS genel olarak düşük, işin özü bilmeden kötüleme veya karalama yapmayın ayrıca sunuculara sürekli destek veriyorlar herhangi bir sorunda ilgi ve alakalari güzel 🙂 Çok büyük projeler olmadığı sürece ortalama 1k player için açılacak oyunlara hg sunucuyu tavsiye ederim 👍

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

katılıyorum, fiyatına göre alınan hizmet normal. bu arada fiyatın içine edit ücretlerini vs katmayın adamlar 100 150 tl ye sunucu sağlıyorlar ve içine oyunu kurulu şekilde teslim ediyorlar alabileceğiniz hizmet kalitesi ve performansı da fiyatı ile eşdeğer.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Dostum ben seni ne kadar tanıyorum ki yapma etme diyeyim? Siz olarak hitap ediyorum yapmayın diyorum. Kim olursa olsun eğer ortada işinin hakkını veren emekçi varsa kimse kusura bakmasın hakkını yedirmem ✖ Fiyatları uygun hizmetleri ideal, onun haricinde destekte veriyorlar daha ne beklemeliyiz bu adamlardan?(Başlık kötü durduğu için bu sözlerim yoksa kötülüyorsun diye demiyorum bu başlığı başkası okusa hizmet almaz o firmadan başkasının ekmeğine taş koymanin anlamı yok)

Geri
Üst Alt