Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Hızlı ve Öfkeli 9 Fragmanı Yayınlandı! | Fast And Furious 9 - Trailer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Küçük Brain yetişiyor ama adam efsaneydi.
Her serisini izlerken gözlerim anlamsızca doluyor, Paul'un olmamasını kabullenemiyorum halen daha.
Vefat ettiği zaman bile hiç bi şekilde inanmamıştım, 8-9'da ortaya çıkacak falan deniliyordu, halen daha bi umut çıkacak diye bekliyorum.

Her serisini izlerken gözlerim anlamsızca doluyor, Paul'un olmamasını kabullenemiyorum halen daha.
Vefat ettiği zaman bile hiç bi şekilde inanmamıştım, 8-9'da ortaya çıkacak falan deniliyordu, halen daha bi umut çıkacak diye bekliyorum.
Aynı şekilde bende ve tahminimce bir çok kişi inanamıyor. Film için yapıldığını düşünüyordum, bir anda filmde çıkacak ve herkese bir şok yaşatacaklar diye düşündüm ama öyle olmadı.

Aynı şekilde bende ve tahminimce bir çok kişi inanamıyor. Film için yapıldığını düşünüyordum, bir anda filmde çıkacak ve herkese bir şok yaşatacaklar diye düşündüm ama öyle olmadı.
En çok canımı yakanda 7'nin son sahnesi, yolların ayrılması.
See You Again yerine Müslüm Gürses çalsaydı o sahnede kendimi keserdim, buna inancım tam.

Şaka gibi, resmen size modifiyeyi sevdiren adam, hayranı olduğunuz kişi öldü deniliyor.
Ben kabullenemiyorum halen daha, ilginç.

Geri
Üst Alt