Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Hotan silahçıda botun arrow hatası alması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba, bow karakteri slotta arrowu bittiğinde şehir olarak hotana kayıtlı olduğundan hotana gelip silahçıdan repair çektiriyor ancak arrow alırken kırmızı kutucuğa aldığım hatayla takılı kalıyor. Dw ve janganda normal bir sekilde alıp slota dönebiliyor. Yalnızca hotanda böyle bir sorunla karsılasıyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20220329_173412.jpg
    IMG_20220329_173412.jpg
    5 MB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20220329_173403.jpg
    IMG_20220329_173403.jpg
    4.3 MB · Görüntüleme: 29
Çözüm
Sorunu daha evvel stable'da bulunan atlarda yaşamıştım.. Bot at almıyor fakat ben manuel olarak alabiliyordum..
Arrowu silin npc'den ve yeniden ekleyin.. Cıktıları alıp patch edin.

Üste yazdığım yolla düzeltemezseniz VsroNpc programının tablo ayarlarını yapın önce..
Programı açmadan önce!!! >>> _RefPackageItem tablosundan arrow'u silin ve VsroNpc programını açıp Database düzenle deyin. Sonra Arrow'u npcye yeniden ekleyin, çıktıları alarak patch edin.

Haricen aklıma geldi.. bu hatayı aldıktan sonra oyundan mı atıyor ? Eğer sorun buysa _RefScrabOfPackageItem tablosunda arrowun satırında Data kısmına bakın. rakamla sıfır olmalı orası..

Aklıma gelenler bunlar... ilk yolda çözülür diye tahmin ediyorum.

NOT: Bir veritabanı düzenlemeye...
Sorunu daha evvel stable'da bulunan atlarda yaşamıştım.. Bot at almıyor fakat ben manuel olarak alabiliyordum..
Arrowu silin npc'den ve yeniden ekleyin.. Cıktıları alıp patch edin.

Üste yazdığım yolla düzeltemezseniz VsroNpc programının tablo ayarlarını yapın önce..
Programı açmadan önce!!! >>> _RefPackageItem tablosundan arrow'u silin ve VsroNpc programını açıp Database düzenle deyin. Sonra Arrow'u npcye yeniden ekleyin, çıktıları alarak patch edin.

Haricen aklıma geldi.. bu hatayı aldıktan sonra oyundan mı atıyor ? Eğer sorun buysa _RefScrabOfPackageItem tablosunda arrowun satırında Data kısmına bakın. rakamla sıfır olmalı orası..

Aklıma gelenler bunlar... ilk yolda çözülür diye tahmin ediyorum.

NOT: Bir veritabanı düzenlemeye başlanıldığında NPC'lerdeki bütün eşyaların temizlenip yeniden eklenmesini tavsiye ederim.

refpackageitem
refpricepolicyofitem
refscrapofpackageitem
refshopgoods

Oyla 0
Çözüm
Bilgilendirmeniz için tşk ederim .
Ben hotan'daki eu tabları kaldırdım hotan KT_SMITH bulunan TAB3 de arrow sbotta Alırken aldığım hata su sekilde ?

Alınan Unknown/00000 yazıyo yani SBOT bu itemi okumuyo galiba ne yapmam lazım sizin dediğiniz iki yöntemi yaptım
1 de sorun çözülmedi
2 cisinde clientim crash oldu .. - cıkan txtleri tekrar import ettim ..

Yani baska bi yontem varmı SBOTUN bunu okumasını nasıl sağlarım ? İTEMİ NORMAL Bİ SEKİLDE ELLE MANUEL ALABİLMEKTEYİM AYRICA

Oyla 0
Bilgilendirmeniz için tşk ederim .
Ben hotan'daki eu tabları kaldırdım hotan KT_SMITH bulunan TAB3 de arrow sbotta Alırken aldığım hata su sekilde ?

Alınan Unknown/00000 yazıyo yani SBOT bu itemi okumuyo galiba ne yapmam lazım sizin dediğiniz iki yöntemi yaptım
1 de sorun çözülmedi
2 cisinde clientim crash oldu .. - cıkan txtleri tekrar import ettim ..

Yani baska bi yontem varmı SBOTUN bunu okumasını nasıl sağlarım ? İTEMİ NORMAL Bİ SEKİLDE ELLE MANUEL ALABİLMEKTEYİM AYRICA
Benim görüşüm, botun crack sürümü olması sebebiyle bu durum yaşanıyor. Sbot kullandığım dönemden böyle Arrow boltla ilgili bi durum hatırlıyorum. Yani veritabanı kısmında yapacak bi şey yok gibi görünüyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt