Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü IIS Sorunu ( The current server time)

Türk Lirası
0.00₺
Selamlar,
Yine değişik problemle geldim.
Servere purepanel kurmadan önce hiç bir sorun yoktu.sonrasında billing kısmı resimdeki gibi oldu. purepanel dosyalarını silsemde düzelmedi. purepanel çalışıyor fakat billing çalışmıyor.
Forumda bir konuda bahsetmiş arkadaş ama çözüm öneren olmamış. Acaba purepanel için kurulan odbc driver ve php managerden dolayı olabilir mi?

Birde Purepanel kurulum videosunda arkadaş billing klasorü içerisine panel dosyalarını atıyor. Burada 2.bir billing dosyalarımı olacak? Yani billing port ayrı web panel port ayrı ama içerisine billing dosyaları atacagız?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

billing içerisindeki defaul.asp dosyası içerisinde bu yazının yazdıgını farkettım ve dosya adını degiştirerek sorun çözüldü.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    20.5 KB · Görüntüleme: 65
Geri
Üst Alt