Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Paylaşım ImmortalSky2 Yeni 12sky2 Private Server

PIXAR

.
Türk Lirası
0.00₺

1.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

hakk.png
ImmortalSky2, ekstra özelliklere sahip yeni 12sky2 private serveridir. Sunucumuz en kaliteli özelliklere sahiptir ve Fransa'da bulunmaktadır. Bu sayede lag problemi yaşamanız mümkün değildir. Serverimiz 3 Haziranda açılmıştır. Geniş kadromuzla sizlere hem en hızlı biçimde güncellemeler hem de kolay ve hızlı iletişim imkanı sunuyoruz.
BAŞŞŞ.png
%100 Arı
1m Gold
%120 Başlangıç Pelerini
%90 İlahi 1 Nadir Set

çanta.png

Başlangıç Pelerini Özellikleri
pelo.png

NPCLER2.png

Ejderha Sınır Geçidindeki Luxury Shopta bulunan eşyalar ile karakterinizi geliştirebilirsiniz.
2021-06-04 16_37_43-Fotoğraflar.png

Şehirlerde bulunan Demircilerden (Blacksmith) İlahi 1 ve İlahi 4 nadir eşyalarını alabilirsiniz. (Görselde gösterilen kavim Pars kavmidir.)
2021-06-04 16_38_19-S00027.JPG ‎- Fotoğraflar.png2021-06-04 16_38_08-S00028.JPG ‎- Fotoğraflar.png

Şehirlerde bulunan Eczacılardan (Pharmacist) mevcut kavminize uygun becerileri satın alabilirsiniz.
2021-06-04 16_37_58-S00029.JPG ‎- Fotoğraflar.png

BBBBBBBBBB.png
Yüksek Arazi (Highlands), Hayalet Vadi (Ghost Valley) ve Uçurum (The Abyss) haritalarına eklediğimiz bossları keserek box ve değerli eşyalar elde edebilirsiniz. Box içerikleri görmek için Discord sunucumuzda bulunan
kanalına bakabiliirsiniz.

Yüksek Arazi (Highlands) Haritasında Bulunan Bosslar.
HG BLUE.pngHG NOEL.png
HG RED.png

Hayalet Vadi (Ghost Valley) Haritasında Bulunan Bosslar.
GV ICE KULLANILACAK OLAN.png
GV NOEL.png
GV REDber.png

Uçurum (The Abyss) Haritasında Bulunan Bosslar. (Kilit Noktayı ele geçirdiğinizde açılan harita.)
bero.png
kapa.png

Daha fazla bilgi için
sunucumuza bekliyoruz :). Sizleri de aramızda görmek isteriz. Zaman ayırdığınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. İyi günler, iyi forumlar.
ASIL LOGO.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Sağolun. Buraya gelen kullanıcılar elbet oyununuzun içeriğini öğrenmek isteyeceklerdir. Biliyorsunuz biz üşengeç bir milletiz, kimse bilmediği bir oyunun discorduna girmek için uğraşmaz. Söylediğimi uygularsanız sizin için daha yararlı olacağına eminim :D

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Anladım. Peki dediğiniz gibi konuyu genişleteyim :). İlginiz için teşekkürler.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Konumuz güncellenmiştir. Ayrıca 06.06.2021 tarihine kadar %30 Promosyon etkinliğimiz devam etmektedir.

22 saattir oyundaydım :D fakat banlandım yeniden açtım hesap oynuyorum güzel oyun tavsiye ederim :D

srodan sonra ilk defa oynuyorum yardım sever bir oyuncu kitlesi var başlangıç skillerimi kasmadan almam için

( srodaki gold yani oyun içi yang vs neyse işte onu verdiler sağolsun başlangıçta son seviye skilleri açtım kasılıyorum :D )

genelde ben yazınca konulara nasıl bi takipçi kitlem varsa konu hit alıyo :D

1623000813520.png

Geri
Üst Alt