Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karakterini Taşı taşımak istediğin yere git , ve _RefChar Tablosunda karakterin bulunduğu satırdaki [LatestRegion],[PosX],[PosY,[PosZ] değerleri bir kenara kaydet .
Teleport taşı için _RefObjCommon'a eklediğin girdinin satırını bul ve [RegionID],[OffsetX],[OffsetY],[OffsetZ] değerlerini _RefChardan aldığın değerlerle değiştir ve SR_GameServer restart at .
Son olarak Media>server_dep>silkroad>textdata içerisinde teleportbuilding.txt notepad++ ile açıp RefObjCommon'a eklediğin değerleri oradaki değer ile de değiştir ve Media.pk2 'ye geçir .
Benim dediğim teleport taşlarında kordinat olarak 0 yazıyor ben kendi istediğim kordinatı girdiğimde bir teleport taşı geliyor ama ışınlanma işlevi görmüyor
Mantığı benim anladığım kadarıyla bir teleport taşı var ama bu teleport taşlarının herhangi bir kordinatı yok kapıların açılacağı zaman oraya o teleport taşı geliyor kapı kapanınca teleport taşı gidiyor cavedeki tüm teleport taşları aslında 1 taşla işliyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Olay procedure ile alakalı olması gerek. Hatırladığım kadarıyla Assocobj "xxx" olarak değer giriliyor normal zamanda Zamanı geldiğinde belirlenen kordinatlarda geliyor. Normal npc taşıma gibi yapılamaz.