Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü İSRO MONK'S TOKEN EKLEME

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan happen11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı günler dilerim fakat bi sıkıntım var başlıktan anlayacağınız gibi monks token i oyunuma eklemek istiyorum fakat bir kısmına kadar başardım gm console dan token yere düşmüyor fakat program üzerinden karaktere item ver kısmından yazınca envantere geliyor benim istediğim bunu yere düşürebilmek ve ismini başarılı şekilde düzeltebilmek1592130272947.png

bak üstünde sana örnek olacak coin satırları var sırıtıyor 4 üde onları kopyalayıp sn_ ile başlayan isim ve açıklama kodlarını değiştir bir tek veya çok uğraşıyım kardeşim dersen boşluklarını ayarla orası sana kalmış fantezi dünyanı bilemem.

Oyla 0
oyun içindeki kısmı diyordum ben onları değil onların yapımını biliyorum sn olan kısımlarını fakat oyun içinde 0 olarak gösteriyor onları demiştim ben en üstteki fotoğrafta gözüküyor zaten

Oyla 0
Geri
Üst Alt