Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Yardım İsro rigid alchemy/upgrade sekmesi item yeterliliği

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar, alchemy penceresi içinde upgrade sekmesine 15d item eklemek istiyorum fakat sağ alttaki hatayı yani yükseltme gerekliliği sağlanamadı diyor. bu yeterliliği sağlayan yer hakkında bilgisi olan varmıdır? objcommon ve objitemde 14d item ile 15d itemi kıyasladım orda bununla alakalı bişiy göremedim. upgrade prosedürü ile ilgili 2 adet prosedür buldum. bunun 1 tanesi oyun içerisinde magic den rareye ve rareden legende dönüştüren rank up gemstone yi takip ediyor. diğeri awaken stoneyi her iki prosedürün anladığım kadarıyla yükseltme limiti > itemclass30 diye devam ediyor. itemclass 30 dan büyükse işlem gerçekleşiyor ama buraya itemin eklenip eklenmeme limiti var bu limit nereden veriliyor bunu bulamadım. Şimdiden en ufak şurda bile olabilir diye verilecek bilgi adına bile teşekkür ederim.
SRO[2024-11-11 22-17-38]_87_1.jpg

prosedülle alakası yok max 14 degreden 15 degree yukseltilebiliyor isro rigid için onun için offsetini bulup artırman gerekıyor arttırdıgın zaman ozaman 15 degreyi 16 ve uzerine cevirebilirsin upgrade yerine 15 degreyi koyabilirsin isroda 15 degre max weapon iken paylaşılmış bir database bu oyuzden destek alman gerekiyor assemblyde offseti bulman için bilen birisinden. koyamazsın 15 degre sro_client editlemek gerekicek

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
teşekkür ederim hocam max limit 14 ten 15 e limitlenmiş onu aşmayı arıyordum . neyi nere arayacağımı öğrendim gerisi artık paket ve adres bulma olucak. konu çözüldüye alınabilir. bilgilendirme için tekrar teşekkürler

Oyla 0
Geri
Üst Alt