Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Çözüldü Isro Rigid dosyalarında global chate ILegendTool ile ingame eklemenin yolu var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nobikun2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
VSRO'da. Ilegentool aracını görüyorum. SQL'deki veri sayfası aracılığıyla küresel bildirimler veya bilgi üretebilir.
Yani Isro-R ile. SQL üzerinden bildirim veya global chate ingame eklemenin bir yolu var mı?

ne demek istediğini anlayan birisi türkçeye çevirebilir mi :D
Anlamayı zorlaştırdığım için özür dilerim. Türkiye'ye çevirmeye çalıştım ama Google'ın yanlış tercüme ettiği anlaşılıyor.
VSRO'nun Ilegendtool aracını sormak istiyorum. Isro-R'ye uygulamanın herhangi bir yolu var mı? Yoksa ISRO-R için SQL ile oyunda bildirim oluşturmanın herhangi bir yolu var mı?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Anlamayı zorlaştırdığım için özür dilerim. Türkiye'ye çevirmeye çalıştım ama Google'ın yanlış tercüme ettiği anlaşılıyor.
VSRO'nun Ilegendtool aracını sormak istiyorum. Isro-R'ye uygulamanın herhangi bir yolu var mı? Yoksa ISRO-R için SQL ile oyunda bildirim oluşturmanın herhangi bir yolu var mı?
Sorry for making you difficult to understand. I tried to translate into Turkey but it seems that Google translated incorrectly.
I want to ask about VSRO's Ilegendtool tool. Is there any way to apply it to Isro-R. Or is there any way to create notifications in the game with SQL for Isro-R

Oyla 0
Geri
Üst Alt