Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü iSro Skill Animasyon

Çözüm
isro dan dosya çekmemize gerek yokmu bunları değiştirsek oluyomu xD
Skill effect.txtSKILL_EU_WIZARD_FIREA_POINT_A_1 0 FALSE 0 TWOHAND_STAFF ANI_READY01 ANI_WAIT02 ANI_SKILL_3
oluyor kardesım ben csroda denedım skıll effeck kısmındakı ANI_READY hazır olmasının effectı ANI_WAIT beklerken vurma effectı ANI_SKILL ıse vurus effectı dayıları degıstır hangısı guzelse onu kullan :D
isro dan dosya çekmemize gerek yokmu bunları değiştirsek oluyormu ?
Skill effect.txt SKILL_EU_WIZARD_FIREA_POINT_A_1 0 FALSE 0 TWOHAND_STAFF ANI_READY01 ANI_WAIT02 ANI_SKILL_3

Oyla 0
isro dan dosya çekmemize gerek yokmu bunları değiştirsek oluyomu xD
Skill effect.txtSKILL_EU_WIZARD_FIREA_POINT_A_1 0 FALSE 0 TWOHAND_STAFF ANI_READY01 ANI_WAIT02 ANI_SKILL_3
oluyor kardesım ben csroda denedım skıll effeck kısmındakı ANI_READY hazır olmasının effectı ANI_WAIT beklerken vurma effectı ANI_SKILL ıse vurus effectı dayıları degıstır hangısı guzelse onu kullan :D

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt