Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Isro'dan Item Çekme Örnek 12-13 DG Sox Weapon's DB ve Media Eklentileriyle ( Yeni başlayanlar için )

Xaint

Elite
Web sitesi
www.twitch.tv
Türk Lirası
0.00₺
Beyler öncelikle merhaba, birçok yerde araştırmama rağmen ve birçok private serverda oynamama rağmen bilirsinizki 12dg ve üstünde itemlerde sox efektleri dışında her silahın kendine has bazı efektleri vardır,
bu araştırmalardan bir yere çıkamadm daha dogrusu bulamadım, öncelikle @EfsaneSro 'ya teşekkür ediyorum kendisinin
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
, konusundan yola çıkarak isro clientini indirip export ederek çıkarmak istediğim itemlerin önce textlerini toparlayıp ( çok fazla itemdata_xxx txt bulunuyor ) , daha sonra media>icondan iconlarının alıp gerekli itemlerı çektim ,fakat linkteki konuda belirtildiği üzere buraya dikkat Data ve Particles içerisinden de bu itemlerin uzantılarını çekmek gerekiyor , bir kaç arkadaş bana önceki eklentilerimi manuel yapmamın sağlık olacagını söyleyerek isro data particles ve mediasını direk clientimde kullanmam fikrini önerdi, fakat ben bazı değişikliklerimi kayıt altına almadım ve biraz fazla değişiklik yaptığım için bu 12-13 dg sox weaponların Data ve Particles uzantılarının bulunacagı klasörleri komple patchledim ki o clientte başka item çekeceğim zaman tekrar data ve particles'e uğramama gerek kalmıyor önerim budur patch biraz uzun sürüyor fakat sorunsuz item çekip sadece mediadan iconlarınızı alıp ekleyebiliyorsunuz, konuyu item çekme konusunda bilgisi olmayan arkadaşlar için hazırladım metin biraz uzun farkındayım ama detay vermek gerekiyor ki hata yapılmasın.
Ben size 12-13 DG Sox Weaponların İconlarını ve DB'ye eklenecek içeriklerini paylaşıyorum
DATA ve PARTİCLES içeriklerini çekmeyi unutmayın ( dosya boyutu büyüdüğü için vermedim.) hata alırsınız yukarıdaki konudan yola çıkabilirsiniz yada dediğim gibi direk o yoldaki klasörlerin hepsini patch atabilirsiniz. Enson DBtoMedia ile patch atarsınız.
DİKKAT: Eğer Excell kullanıyorsanız, verdiğim txtleri excelle aldıgınızda SHIELD'lerin değerlerini Excell bozuyor tekrar random sayı değeri girerek düzenleyebilirsiniz.

DİKKAT: RefObjCommon'un son sütununu RefObjItem ID'lerinize göre düzenlemeyi ve RefObjItem girdisine kendi ıdleriniz vermeyi unutmayın.

DİKKAT: Çektiğiniz her item için , Media>server_dep>silkroad>textdata >> textdata equip&skill.txt'ye eklenti yapmayı unutmayın aksi taktirde itemlerin isimleri görünmeyecektir.

KESİNLİKLE DB ve Client Yedeği almanızı öneririm.
Neden bu kadar uzun ve uğraştırıcı birşeye zaman harcadım yukarıda yazdığım gibi bilirsinizki 12dg ve üstünde itemlerde sox efektleri dışında her silahın kendine has bazı efektleri var ve bunları birçok server da yada paylaşımda görmedim , çok güzel görünüyor benim fikrim bir iki fotoğraf bırakıyorum , bi sorun olursa yazarsanız en kısa zamanda dönüş yapmaya çalışacağım iyi forumlar hepinize.

VirüsTotal : 3149363beee16e4f0249ac2abb1d3764b1fb14e17e22d9715929d6b03e7e9a30

Ekli dosyalar

• 13 DG Bow Moon.jpg
    13 DG Bow Moon.jpg
    223.1 KB · Görüntüleme: 30
  • 13 DG Spear Moon.jpg
    13 DG Spear Moon.jpg
    159.2 KB · Görüntüleme: 30
paylaşım için teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bu avatar paylaşılmış mıydı?

Geri