Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü İSTEK! Launcher'e video ekleme nasıl yapılır MERAK KONUSU

Türk Lirası
0.00₺
Launcher'e Video ekleme nasıl olmalı bilen arkadaşlarımız varsa anlatabilirmi?
Electus online yeni açılacak serverin'de gördüm, daha öncede gördüm ama gittikçe merak uyandırdı. Onun launcher'i aldım başka server dosyalarına koydum fakat olmadı bu sefer electus'un Silkroad.exe dosyasını koydum launcher aktarıldı. Launcherde sorun yok ama o video olayını nasıl yapabilirim yani herhangi bir launcher'e nasıl entegre edebilirim?
@newstar
Örnek: 12.png12.pngAdsız.png

başka silkroad clientine silkroad.exe ve launcher dosyasını atınca video açılıyor diyorsun ?
gerekli dosyaları dosya ekle kısmında paylaşırmısın merak ettim nasıl bir video o :D

başka silkroad clientine silkroad.exe ve launcher dosyasını atınca video açılıyor diyorsun ?
gerekli dosyaları dosya ekle kısmında paylaşırmısın merak ettim nasıl bir video o :D
Pc başında değilim, ama mantık olarak bu videoyu izleyebilirsin. Dosyaları da eve gidince atacağım.

Tahmini birşey : silkroad.exe mi editleniyor acaba ?

C# ile launcher tasarımları mevcut c#yapmış olabilir

güzel bi tasarım koyarsın butonları ayarlarsın falan filan
:D belki c# yapmıştır

1711

Ekli dosyalar

C# ile launcher tasarımları mevcut c#yapmış olabilir

güzel bi tasarım koyarsın butonları ayarlarsın falan filan
:D belki c# yapmıştır

Ekli dosyayı görüntüle 1711
kusura bakma C# ile ilgili hiç bir bilgim yok, sadece hazıra konmak istiyorum. ^_^
Bu yüklediğim media'nın içerisinde Silkroad.exe bulunuyor. Herhangi bir silkroad dosyasına eklemeden önce yediğini almayı unutma. :)
Tahmin ettiğim gibi Silkroad.exe içerisine editlenmiş Notepad++ ile açtım ve buldum ben bunu nasıl editlerim yani kendi videomu eklerim?
Adsız.png
Birde https:// olarak değil herşeyi http:// olarak eklemişler, aynı videolu olan bir launcher daha indirdim aynı işlemler. Sadece Silkroad.exe'yi nasıl editleyeceğimi o bölgelere nasıl ulaşabileceğimi söylerseniz çok memnun kalırım ve bir çok kişi aydınlanacaktır eminim.
@newstar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt