Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Item level limit

Türk Lirası
0.00₺
123123123.PNG

böyle bi sistem nasıl yapabiliriz
1 ile 75 level arası kullanabiliyor sadece

vsro'yu vSro-R gibi mi yapmak istedin öylemi anladım :D, ojbcommonda itemlerin kullanım levelleri var ReqLevel ancak tablo nasıl işliyor bilmiyorum test etmek denemek gerekir fakat ordan ayarlandığını biliyorum ReqLevel tablosu birden fazla var ve böyle birşey için hp&mp'lerin reqleveltype'lerinide değiştirmek gerekir Reqlevel1 ve reqlevel2 üzerinde deneme yaparsan bir sonuca varabilirsin

Oyla 0
vsro'yu vSro-R gibi mi yapmak istedin öylemi anladım :D
evet ona benzer
ojbcommonda itemlerin kullanım levelleri var ReqLevel ancak tablo nasıl işliyor bilmiyorum test etmek denemek gerekir fakat ordan ayarlandığını biliyorum ReqLevel tablosu birden fazla var ve böyle birşey için hp&mp'lerin reqleveltype'lerinide değiştirmek gerekir Reqlevel1 ve reqlevel2 üzerinde deneme yaparsan bir sonuca varabilirsin
Deneyeceğim teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

vsro'yu vSro-R gibi mi yapmak istedin öylemi anladım :D, ojbcommonda itemlerin kullanım levelleri var ReqLevel ancak tablo nasıl işliyor bilmiyorum test etmek denemek gerekir fakat ordan ayarlandığını biliyorum ReqLevel tablosu birden fazla var ve böyle birşey için hp&mp'lerin reqleveltype'lerinide değiştirmek gerekir Reqlevel1 ve reqlevel2 üzerinde deneme yaparsan bir sonuca varabilirsin

1691829828652.png
4 levelken çalıştı basılmıyor POT
ama 71 den sonra basılıyor
5~71 arası basılması lazım

Oyla 0
71'den sonra basılıyor ise 71 olan kısmı 1 level yapın diğer 5 olan kısmı 71 yapın veya reqlevel tablolarını deneyerek level sınırı koymaya çalışın veya reqleveltype orjinalde -1 onu 1 yapın veya 2 yapın önce bunu deneyin, hiç olmadı bi vsro-r db'si kurun ve orda nasıl yapılmış inceleyin ev uygulayın, bende tam olarak çözümü bilmiyorum sadece yol göstermeye calısıyorum

Oyla 0
71'den sonra basılıyor ise 71 olan kısmı 1 level yapın diğer 5 olan kısmı 71 yapın veya reqlevel tablolarını deneyerek level sınırı koymaya çalışın veya reqleveltype orjinalde -1 onu 1 yapın veya 2 yapın önce bunu deneyin, hiç olmadı bi vsro-r db'si kurun ve orda nasıl yapılmış inceleyin ev uygulayın, bende tam olarak çözümü bilmiyorum sadece yol göstermeye calısıyorum
tamamdır teşekkür ederim

Oyla 0
Geri
Üst Alt