Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Item Stat Rate Ayarlama

Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba,
Itemlerin statlarının tutma ratesini nasıl ayarlayabiliyoruz? Yanma ihtimalini değil de %0, %22, %41, %61, %80, %100 bunlar için bir rate ayarlamak mümkün mü? Bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bunu yapabilmen için ciddi derece ASM bilginin olması gerekiyor , client tarafına girmeni hiç tavsiye etmiyorum Game server üzerinden merakın varsa girip offsetlerine vs bakabilirsin.
Oradaki istatistik değerlerin ne anlama geldiğini az çok araştırırarak anlayabilirsin.
Bu eylemlerin çoğu hexcode üzerinden yapılıyor , zamanında Variance secret konumdada bu olay işleyiş algoritmasından bahsetmiştim.
Sana sadece bir örnek bırakıyorum..

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Beğenip yorum yaptım evet ama açtığım konunun bununla pek bir alakası yok :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Yani db üzerinden statların tutma oranlarını değiştiremiyoruz gs ye girmek gerekiyor. Bazı serverlar 100 statı kapatıyorlar mesela hiç bir şekilde 100 stat tutmuyor itemde onu da gs edit ile mi yapabiliyoruz sadece, yani database üzerinden yapmak mümkün değil mi?

Henüz ekli değil , aracı olarak bu konu hakkında detaylı konuşursak yardımcı olabilirim.

Geri
Üst Alt