Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Iteme lucky basma

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Sanırım Lucky Dress tarzında birşey yapmak istiyorsun iteme. ama kalıcı olması nasıl olabilir o biraz enterasan biraz dress ve ekipmanların refobjcomon ve rofobjitem kısımlarını kontrol etmen lazım karşılaştırma yaparak.

Oyla 0
item eğer npc'de ise bu tabloda görünür, SRO_VT_SHARD> _RefScarpOfPackageItem bölümünde,
- MagParamNum=1 yap
- MagParam1=68719477109 yap
- bu param değeri %1 lucky değeri olması gerek
- Diğer bir yol ise kullandığın filter aracılığı ile prosedür yazarak iteme blue basabileceğin bir stone yapabilirsin, bu stoneyide o iteme kullandırırsın senin belirlediğin param değerine göre blue verir, yine orada kullanacağın param değerleri aşağıda bıraktığım program aracılığıyla test ederek deneyerek yapabilirsin
- Itemin orjinal halinde lucky değeri olsun istiyorsan gameserver veya sro_client editlemen gerekir
1735833491250.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Ekli dosyalar

Oyla 0
güzel soru daha önceden denemedim ancak ilişkili olduğu tablodan yola çıkarak birşey diyebilirim deneyip test etmen gerekir,
_RefGachaItemSet tablosundan bir fotoğraf örneği ve düzelteceğin alan param1_Desc128=[BIIV]<M:str,1,3><M:int,1,3><O:3>
1735908487568.png

diğer bir tablo ise _RefMagicOptAssign burada örnekler mevcut bizim param1_desc128 kodumuzda M:srtr 1,3 var str3 veriyor bu str'yi aldığı alan ise AvailMOpt1 olması gerekir
AvailMOpt5 tablosundada luck değeri var gördüysen buradan yola çıkarak param1_Desc128==[BIIV]<M:luck,1,1> kodunu denermisin
not=_RefGachaItemSet param1=1 değerinde olmalı aksi halde düzgün çalışmayabilir

1735908610612.png

Oyla 0
Geri
Üst Alt