Arkadaşlar şimdi benim sorunum jangan cavedeki medusayı aktif ettim cogu herşeyini fixledim fakat db de bi sıkıntı gördüm tekrar tekrar medusaya girdim kestim ama medusadan once b6 da bi odada ya 100 level soso kesiyoruz kapı öyle acılıyor ya 95 level uniquyi kesiyoruz öyle acıyor yada 90ila 99 arası mobları spawn ediyor 4 er 5 er tane kestikce 1lw yükseğini atıyor 90 91 92 diye 99 a kadar gidiyor şimdi bendeki sıkıntıda 95 lw uniquede ve 100 lw soso da yok bunlar denk gelirse kesip medusaya girebiliyosun ama 90 ila 99 moblara denk gelirsek 90 91 93 e kadar felan atıyor kestikce 93 lerde felan bi tıkanıyor haritada geziyorum felan mobları görmeye calısıyorum yok 5 10 dk nın sonunda felan her ne oluyosa o zaman mobları görebiliyorum ve kesip öyle medusaya geçebiliyorum yani bu hangi tabloya ne şekilde eklenıyor refnesttemi bu kestikce farklı mob atma olayı farklı bi tablosu varmıdır takılma olayı nedir ne değildir bilgilendirebilecek birileri varsa bende olan sorun elbet bazı kişilerdede olur bilgilendirebilecek arkadaş varsa herkes yararlansın