Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Jangan cave Keyleri ve lag

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fushiguro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fushiguro

Elite
Türk Lirası
0.00₺
Selamlar,

Soru 1 : Key of Courage , Key of Challenge gibi droplar var jangan cave moblarından drop oluyor forumda bulunan drop silme queylerini denedim ama silmiyor ve çıkmaya devam ediyor nasıl silebilirim veya silebilirmiyim ?

Çözümü : Bu keyler GS üzerinden kapatılabiliyor diğer türlüsü buga sebebiyet veriyormuş onun yerine @Promaker'in önerisi ile RefObJCommon'dan DecayTime'i 100 yaptım yani 0.1 saniyede kayboluyor kimse toplayamıyor

Soru 2 : Diğer bir soruda Sky temple ekledim içerisine jangan cave mobları ekledim hepsi farklı world bu arada 1 değil yani Jangan cave açıkkan bir miktar delay oluyor Sky templeda, Jangan cave kapatınca geçiyor bunun sebebi nedir ?

Çözümü : 2x 3x gs ile rahatlayabilir

Yardımlarınız için teşekkürler

WorldID den ziyade bagli olduğu agentlar önemli diye biliyorum. Jangan Cave ve Sky Temple ayni agenttaysa ondan olabilir

Oyla 0
Selamlar,

Key of Courage , Key of Challenge gibi droplar var jangan cave moblarından drop oluyor forumda bulunan drop silme queylerini denedim ama silmiyor ve çıkmaya devam ediyor nasıl silebilirim veya silebilirmiyim ?

Diğer bir soruda Sky temple ekledim içerisine jangan cave mobları ekledim hepsi farklı world bu arada 1 değil yani Jangan cave açıkkan bir miktar delay oluyor Sky templeda kapatınca geçiyor bunun sebebi nedir ?

Yardımlarınız için teşekkürler
Jangan cavede mob spawn bugu var, orada hesap bırakıyorsanız sürekli mob spawn ettiği için laga boğuyor olabilir.

Jangan ve diğer bölgeyi farklı gslere verip dener misiniz

Oyla 0
Jangan cavede mob spawn bugu var, orada hesap bırakıyorsanız sürekli mob spawn ettiği için laga boğuyor olabilir.

Jangan ve diğer bölgeyi farklı gslere verip dener misiniz
hala tek gs üzerinden çalışıyorum çoklu gs ye geçince bunu özellikle test edicem lag gibi de değilde hissedilir bir delay oluyor

Oyla 0
Keyleri silince gs kapanıyor onun için, keylerin kaybolma süresini 1 salise yapabilirsiniz ayrıca npcleri de kaldırırsanız garanti olur keylerden kurtulmak.

Oyla 0
Keyleri silince gs kapanıyor onun için, keylerin kaybolma süresini 1 salise yapabilirsiniz ayrıca npcleri de kaldırırsanız garanti olur keylerden kurtulmak.
Şimdi fark ettim birde undine, sylph gibi uniqlerden sprit çıkıyor buda mı gs ye bağlı ?

Commondan kapatsak ta olmaz mı ?

Oyla 0
Codename değiştir sende silmekten kastın ne nop yapıp gecemezsin kod bloğu bozulduğu için crash oluyordur HP potu yap mesela

Oyla 0
Codename değiştir sende silmekten kastın ne nop yapıp gecemezsin kod bloğu bozulduğu için crash oluyordur HP potu yap mesela
Bunların drobu gsden direk verilmiş tablodan değil. RefObjCommon'a müdahale edince crash veriyor gs. Ordan noplamak lazım

Oyla 0
Bunların drobu gsden direk verilmiş tablodan değil. RefObjCommon'a müdahale edince crash veriyor gs. Ordan noplamak lazım
söylediğin gibi 100 ms ye yani 0.1 saniyeye çektim silinme süresini kimse toplayamıyor iş görüyor gibi bir buga filan sebebiyet vermezse tabi :D

Oyla 0
söylediğin gibi 100 ms ye yani 0.1 saniyeye çektim silinme süresini kimse toplayamıyor iş görüyor gibi bir buga filan sebebiyet vermezse tabi :D
Vermez hocam yıllardır kullanıyorum içiniz rahat olsun
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Soru 2 nin cevabı ise eklemiş olduğunuz mapi hangi gsye yönlendirdiniz ve yönlendirdiğiniz gsde kaç adet obj count var ? Genelde slotlar için ayrı bir gs kullanırız stabilitesi için.

Oyla 0
Geri
Üst Alt