Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü jangan içinde bug oluş

Türk Lirası
0.00₺
editlediğim databasede daha önce böylle bir sorun yoktu yeni açılan çarlar jangan içine girerken ve jangan ışınlanma yerine gelince çarlar buga giriyor bugdan çıkarmadan giremiyorum. sadece belirttiğim kısımda var jangan içinde
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1674580690317.png
tam olarak ileri gidince dc veriyor

Teleport npc vs eklediysen sorun teşkil edebilir. en kötü dump hata kaydına bakman lazım

Oyla 0
Hata kodun yok ise, Temiz db kur, yaptığın şeyleri tek tek koyup oyuna girip dene, dc atarsa o hataya sebebiyet veren o dur, hata vereni bul ve çöz

Oyla 0
ben onları çoktan yaptım bir sonuç alamadığım için yazdım buraya dostum. temiz db de kurdum aynı clientte değiştim aynı server filesları sıfırladım aynı bir türlü çözemedim janganda açık olan teleportları kapatmadım bir onu da denicem şimdi
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

denedim teleportlardan da değil bu

Oyla 0
Geri
Üst Alt