Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siteye Hoşgeldin
Level Sınırı getirirsen kapalı olur giremezler böyle yap bence level Sınırı getir birde Reverse B3-B4 girişleri kaldır
Sadece tahmin yürüttüm denemedim Belki olmayada bilir @iMonarch çözüm sunacaktır.
Aşağıda yapacağın işlemleri sırasıyla gösterdim, burada verdiğim doneler üzerinden kendi işlemini kendin çözebileceğin kaanatideyim peki nasıl?
GenRegionID : -32763 B3> Bölgesinin ilk ışınlanma bölgesidir.
GenRegionID : -32764 B4> Bölgesinin ilk ışınlanma bölgesidir.
Buaradaki GenRegionID 'mizi aşağıdaki Query okutarak Teleport ID 'lerimizi bulacağız ve daha sonra bu ID lerimizi Telelink stununda aratarak Hangi teleport gatelerine yönledirme yapılmış onu bulacağız , Query aşağıdadır.
Daha sonra buraya ışınlanmayı ister service (0) yaparak kapatabilir, istersende Level Sınırı koyarak geçişi engelliyebilirsiniz seçim sizin kolay gelsin.