Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Jngan Cave B3 ve B4

Türk Lirası
0.00₺
B3 ve B4 ü yalnızca kaptmaya çalışıyorum ama bir türlü olmadı.. B1 ve B2 açık kalmalı ...
Txt veya Databaseden neler düzenlemem gerekiyor

Aşağıda yapacağın işlemleri sırasıyla gösterdim, burada verdiğim doneler üzerinden kendi işlemini kendin çözebileceğin kaanatideyim peki nasıl?
GenRegionID : -32763 B3> Bölgesinin ilk ışınlanma bölgesidir.
GenRegionID : -32764 B4> Bölgesinin ilk ışınlanma bölgesidir.
Buaradaki GenRegionID 'mizi aşağıdaki Query okutarak Teleport ID 'lerimizi bulacağız ve daha sonra bu ID lerimizi Telelink stununda aratarak Hangi teleport gatelerine yönledirme yapılmış onu bulacağız , Query aşağıdadır.
Daha sonra buraya ışınlanmayı ister service (0) yaparak kapatabilir, istersende Level Sınırı koyarak geçişi engelliyebilirsiniz seçim sizin kolay gelsin.
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

SQL:

SQL:

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri
Üst Alt