Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Job Cave Teleport Dc Sorunu

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar Job Cavedeki Thief Teleportuna Geldimde ise Dc yiyorum Thief Suit takili ve Takili deyil iken dc yiyorum Dump Dosyasi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
GameServer Rapor Log
ShardManager Rapor Log
Hic Bir Sorun Gozukmemektedir

gs de beliren hatayı yazmalısın birde ışınlandıktan sonra crash mi yiyorsun yoksa normal yollu dc mi bunları da belirtirsen daha kolay bulunur çözümün.

Oyla 0
gs de beliren hatayı yazmalısın birde ışınlandıktan sonra crash mi yiyorsun yoksa normal yollu dc mi bunları da belirtirsen daha kolay bulunur çözümün.
Shard Manegerden Aldim Hata fatal Temple : Reputation Check Faild ! - CShardSJ_TempleOfAnubisAndIsisGate Birtek Bu Dump dada belirli bi hata yok Sadece ISINLANMANIN ORAYA GELDIMDE ISE DIREK MASAUSTUNE ATIYOR BENI HUNTER CHAR ILE SORUNSUZ GIREBILIYORUM AMA THIEF BASENIN ORALARDA BI SIKINTI VAR

Oyla 0
Geri
Üst Alt