Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Job Cave Unique Atmama Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xaint

Elite
Web sitesi
www.twitch.tv
Türk Lirası
0.00₺
Forumda ve web'de eski konular var çok baktım aslında tam çözümüde yok gibi ama bı sorayım o konuların üzerinden yıllar geçmiş smcden ayarladım saatlerde sıkınti yok job uniqlerin damage ve skilleriyle bazı oynamalar yaptım istediğim Cap'e göre ayarladım fakat sadece Neith spawn oluyor diğer 3 Unique spawn olmuyor kapılar falan açılıyor problem yok ama spawn yok konu hakkında bilgisi olan varmı? Shard ve GS de bir hata göremedim.Tesekkürler şimdiden.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
UP...

Öncelikle Nestleri Clean ile eşleştir. Eğer bu işlemde bir sorun yoksa, sorun editlediğin Refskill editleriyle ilgili olabilir.
Ek olarak, sunucu saati güncel olmalıdır; SMC Schedule, sunucu saatine bağlı olarak çalışır.
Eğer spawn olmayan uniqleri cave içerisine manuel olarak spawn edebiliyorsan, ancak SMC üzerinden spawn edemiyorsan, sorunun çözümü ikinci maddede bahsettiğim durumdur.
Manuel spawn etmek istediğin halde uniq çıkmıyorsa, sorunun çözümü ise birinci maddede belirttiğim durumdur.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Anladım sadece Neith atıyor diğer 3 uniq için temiz nest çekeyim o zaman, peki şu var manuel direk konsoldan oda açılınca yanıma mı atayım uniq bahsettiğin o mu
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Edit: Sorunu çözdüm biraz uğraştırdı biraz detaylı ve uzun iş zamanım oldugunda konu açıp tek tek anlatacagım. @iMonarch teşekkürler.

Oyla 0
Geri
Üst Alt