Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Job modunda ferry teleportlarına delay ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba, job editlerinde yalnızca bu sorunu halledemedim. Mesela dw tarafından hotana geçen bir trader hemen tekrar dw noktasına geçmek istediğinde 30 saniye saysın istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, job editlerinde yalnızca bu sorunu halledemedim. Mesela dw tarafından hotana geçen bir trader hemen tekrar dw noktasına geçmek istediğinde 30 saniye saysın istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Filter ile çözebilirsin

IMG_20220328_145207.jpg

Oyla 0
Çözüm
KguardEDGE'de de mevcut. 50 oyuncu ömür boyu ücretsiz. Test serverınız için kurup tüm özellikleri o şekilde kullanabilirsiniz.

Oyla 0
KguardEDGE'de de mevcut. 50 oyuncu ömür boyu ücretsiz. Test serverınız için kurup tüm özellikleri o şekilde kullanabilirsiniz.
hocam Kguard'da göremedim tam olarak bu ayarların olduğu kısmı :\
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

CEVAPLA SANIRIM GÖRDÜM HOCAM

Oyla 0
Geri
Üst Alt