Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Job Temple Lag sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pawnlot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Herkese kolay gelsin benim sorunum sunucuda job templeyi açtıktan sonra sunucu da aşırı derecede lag oluyor kguard ekli kguard ekli olmadan önce böyle bir sorun yoktu sebebi nedir bilgisi olan var mı acaba?

Merhaba,

Mob spawn sayısının artmasının muhtemel bir nedeni, ayarlamaların level bazında yapılması olabilir.
Bu durumda, belirli bir bölgeyi (region) olarak doğru bir şekilde ayırmak önemlidir.
İçerideki değerleri orijinal ayarlar doğrultusunda düzenleyip daha performans dostu bir hale getirirseniz, sorunların azalacağını gözlemleyeceksiniz.

Her /worldstatus komutunu konsola girdiğinizde, içerideki spawn sayısının olağanüstü bir şekilde arttığını fark edebilirsiniz.
Bu da lag ve gecikme gibi problemlere yol açabilir.
Temple'yi muhtemelen homojen bir sistemle kurmaya çalıştınız veya süre bazında hızlı spawn yaptırmak istediniz, ancak bu değerleri orijinal verilerle ayarlamanız daha sağlıklı olacaktır.

Önerim, ayarları optimize ederken orijinal değerlerden sapmamaya dikkat etmenizdir.
Bu şekilde hem performans sorunlarıyla karşılaşmazsınız.

Keyifli Çalışmalar Dilerim..

Oyla 0
Teşekkür ederim deneyeceğim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Dediğiniz gibi /worldstatus koduyla mobların spawn olma sayılarına baktım herhangi bir artış gözükmüyor lag şöyle gerçekleşiyor templeye girdiğim vakit o zaman başlıyor temple içindede kodu kullandım herhangi bir artış gözükmüyor başka bir yöntem önerir misiniz

Oyla 0
Geri
Üst Alt