Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Job Temple ( Selketh Neith Anubis İsis ) Teleportları Hk.

komikman

Elite
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Arkadaşlar.

Smc ile zaten Temple deki bölgeler zaman ayarı vs yaparak Bu etkinlikler zaten açılıyor.

Fakat Bunu Kullandığım filter ın RefTeleportu na eklemek istiyorum. Yani SMC den tamamen zamanlamaları silip Filter üzerinden bu kapıları Aktif Pasif hale getirmek ve içeri girmek istiyorum. Temple ye girmede sorun yok bunu Jangan daki bir Gate ye ekledim fakat burada ki Uniq odalarına girmek için bu teleportları nasıl Görünür hale getirebilirim ??

Temple.jpg

Çözüm
Tekrar Merhaba,

Uzun uğraşlar sonucu halihazırda var olan teleportları aktif edemesemde normal de Warp ile bile içeri girmiyorken içeri girmeyi başardım.

Çözüm ;

1) RefGame_World tablosundaki INS_TEMPLE_SELK , INS_TEMPLE_NEIT, INS_TEMPLE_ANUB vs...... bu WorldCodeName128 lerin Type değerlerini 0 a çektim.
2) RefGame_World_Config tablosundaki İlgili GROUP_TEMPLE_SELK , GROUP_TEMPLE_NEIT ,GROUP_TEMPLE_ANUB vs.... bu grupların ValueCodeName128 değeri GAME_WORLD_NORMALIZE_TYPE olanların Service değerlerini 1 olarak bırakıp diğer Service lerin tamamını 0 yapıp kapadım.

Şuan Warp ile içeri girilebilir hale geldi. Teşekkürler
Teleport özelliğini doğrudan eklemek yerine, bunu action butonuna dahil edebilirsiniz. Kullanıcılar, resme sağ tıklayarak teleport işlemi gerçekleştirebilirler.

Bu işlemi bir kısıtlama ile sınırlandırmak mümkündür. Örneğin, belirli bir uniq spawn durumu kontrol edilerek, bu id'nin uniq tablosunda var olup olmadığına bakılabilir. Eğer uniq tablosunda bu id mevcutsa, teleport işlemi yapılabilir. Diğer durumlarda, teleport işlemi engellenir.

Vplus'ta uniq spawn tablosunun var olup olmadığını kontrol etmeniz gerekebilir. Bunun için, uniq tablosunda uniq spawn durumunun kontrol edilmesi ve buna göre kullanılabilirlik sağlanması, istenmeyen teleport engellemelerini gerçekleştirebilir.

Bu işlemi action butonuna entegre ederseniz, kullanıcı deneyimini daha keyifli hale getirebilirsiniz. Action button ayarlamaları için Vplus'ta gerekli incelemeleri yapabilir, çözümü bu doğrultuda gerçekleştirebilirsiniz.

Oyla 0
Job temple klonlayip sonra addrallypoint ile koordinatlari alip teleport ekleyin. Yine job temple icindeki moblari npcleri bu klon job temple icine ayri olarak ekleyin. Yanlis hatirlamiyorsam orjinalin icine ekstra teleport ekleyemiyorsunuz ama klonlarsaniz ekleyebiliyorsunuz. Vsroplusta teleport kontrol proseduru var mi bilmiyorum varsa kapatip acabilirsiniz acmasanizda icersi bos olacagi ici cokta onemli degil istedikleri zaman girsinler. Uniqueleri de scheduler ile elle spawn edin :)

WorldID= 60 olmasi gerek

Oyla 0
Oyla 0
Tekrar Merhaba,

Uzun uğraşlar sonucu halihazırda var olan teleportları aktif edemesemde normal de Warp ile bile içeri girmiyorken içeri girmeyi başardım.

Çözüm ;

1) RefGame_World tablosundaki INS_TEMPLE_SELK , INS_TEMPLE_NEIT, INS_TEMPLE_ANUB vs...... bu WorldCodeName128 lerin Type değerlerini 0 a çektim.
2) RefGame_World_Config tablosundaki İlgili GROUP_TEMPLE_SELK , GROUP_TEMPLE_NEIT ,GROUP_TEMPLE_ANUB vs.... bu grupların ValueCodeName128 değeri GAME_WORLD_NORMALIZE_TYPE olanların Service değerlerini 1 olarak bırakıp diğer Service lerin tamamını 0 yapıp kapadım.

Şuan Warp ile içeri girilebilir hale geldi. Teşekkürler

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt