Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü JOB TEMPLE UNIQUE SPAWN - KAPILARI ACILMIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Vsro.org ailesi tekrardan bir sorunla karşı karşıyayım.
JOB TEMPLE' Unique kapıları açılmıyor.
Yani ISIS ile Anubis'i saat 21:00'da spawn olarak smc'den ayarlamama rağmen oyunda hiç bir notice geçmedi ve giriş kapıları açılmıyor.
bunun sebebi ne olabilir acaba? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Yani ISIS ile Anubis'i saat 21:00'da spawn olarak smc'den ayarlamama rağmen oyunda hiç bir notice geçmedi ve giriş kapıları açılmıyor.
Ayarın resmini atar mısın ?

Oyla 0
Saat ve zaman ayarlarken yıl 2020 de başlıyorsa 2030 da bitir olarak ayarlayıp deneyin

Oyla 0
güleceksiniz ama sanırım ben salaklığımın nereden kaynaklandığını daha yeni fark ettim :)
2020:04:04 diyor ondan kaynaklabilir değil mi :)
Tabii ki de :) Sunucu tarih ve saatini kontrol et.
Sonrasında etkinlik başlangıcını bu günden başlatıp 2030-2040'da bitir.
Sorunun düzelecektir. Doğru şekile ayarladığından emin ol. Olmazsa sorun yaşarsan burdan cevap yazman yeterli yardımcı oluruz.

Oyla 0
Tabii ki de :) Sunucu tarih ve saatini kontrol et.
Sonrasında etkinlik başlangıcını bu günden başlatıp 2030-2040'da bitir.
Sorunun düzelecektir. Doğru şekile ayarladığından emin ol. Olmazsa sorun yaşarsan burdan cevap yazman yeterli yardımcı oluruz.

Çok Teşekkür ederim benim güzel geniş ailem şuan düzenliyorum bakalım sorun hallolursa burdan dönüş sağlarım

Oyla 0
arkadaşlar test amaçlı 22:40'a ayarladım 22:10'da notice geçecek mi diye notice geçmedi ve ShardManager'de felan bu problemler çıktı nerede yanlış yapmış olabilirim.
@tylu @thestorm83 @RelaysGG

Ekli dosyalar

• testtt.png
    testtt.png
    65.7 KB · Görüntüleme: 41
Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt