Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Jupiter Door Trigger

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Türk Lirası
0.00₺
Uzun zamandır konu açmadığımı farkettim 😃 bugün tam 12 saattir bununla uğraşıyorum beynim durdu artık bugünün dışında 3 gündür uğraşıyorum toplamda Hall of Worship FGW yapmaya çalışıyorum da Dungeon taşı ile içeri giriyorum kendi eklediğim moblar spawn oluyor mobların hepsini kestikten sonra southwest kapısını açmaya çalışıyorum ama açılmıyor gün içerisinde bir kaç kez açtım ama bu sefer de ikinci kapı açılmıyor diye baştan yapmak istedim şimdi de mobları kestikten sonra ilk kapı açılmıyor. Benim asıl öğrenmek istediğim reftriggercondition tabloları reftriggeraction tabloları dışında diğer trigger tablolarının kapılar için çok etkisi var mı? Anlatabilecek yardımcı olabilecek var mıdır acaba?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Arkadaşlar kapı olayını hallettim burdan tekrar içeri girince moblar spawn olmuyor yeni hiveid oluşturdum onlar için btype 0 olunca ilk girişte çok fazla mob oluyor btype 1 yapınca ilk yaptığım gibi normal moblar spawn oluyor kapı açıldıktan sonra burda ki mobları nasıl tekrar spawn ettirebilirim?

123.png

jupiter triggerle ilgili bütün konuyu şu linkden bakabilirsiniz. hatasız bir şekilde jupiter mapi hazırlanmıştır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt