Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Jupiter Kapıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mico

.
Türk Lirası
0.00₺
Selam beyler benim kullandıgım silkroadda jupiterin tum odaları sorumsuz bir şekilde ekli mobları kesince kapılar açıldı yazılarıda geliyor fakat söyle bir problemim var ortada kapı yok bu kapıları nereden aktifleştirebilirim bana bilen birileri söyleyebilirse sevinirim
resim bu şekilde tum odalarda kapılar açık kapı yok butun roomlarda direk unıqler ve moblara ulasabılıyorsun kapı olmadan ve kestıkce kapı acıldı mesajı gelıyor kapı yok
1.png

Doors does not appear because you have to adjust event zone in Refeventzone , but make sure you have navmesh correct also *.ifo correct to avoid crashing ...

you might want to check triggers also because i think if you enable doors u will have problems esp in vsro 1.188...

you can go check this post will help you Credits for @Xena for doing great job fixing it for everyone with work around

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Good Luck

Oyla 0
tamam beyler sorun cozulmustur kullandigim silkroadda bir cok bozukluk var hani su TheRockun editledigi csro-r de sakın ındırıp onun ustunde edıt yapmayın pısman olursunuz baska csro-r den devam edıyorum ılgınız ıcın teşekkur ederim @Xena kardeşinde jupıter trıggere yaptıgım yoruma cevap verdigi icinde teşekkur ederim trıggerle ılgılı

Oyla 0
tamam beyler sorun cozulmustur kullandigim silkroadda bir cok bozukluk var hani su TheRockun editledigi csro-r de sakın ındırıp onun ustunde edıt yapmayın pısman olursunuz baska csro-r den devam edıyorum ılgınız ıcın teşekkur ederim @Xena kardeşinde jupıter trıggere yaptıgım yoruma cevap verdigi icinde teşekkur ederim trıggerle ılgılı
Sorun nasıl çözüldü acaba :) Kapılar bende de gözükmüyor fakat geçemiyorum da kapıdan :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt