Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Jupiter map hk.

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar saatlerdir çözemediğim bir sorun var. Jupiter regionları db de ekli değil fakat 5-10 kez ekledim. files içerisine farklı datalar ile denedim isro datada buna dahil ama ne yaptıysam shard'ın verdiği şu hatayı gideremedim. region olmamasına rağmen warp ile gidebiliyorum fakat addwp oluşturduğumda wp ile gidemiyorum yardımcı olabilecek olan var mı bu konuda?

Ekli dosyalar

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    13.1 KB · Görüntüleme: 52
Forumda bölge ve map çekme ile ilgili bir konu olacak.
O konudan yararlanıp jupiterin ekli olduğu bir veritabanından girdileri çekebilirsiniz. Tabi Jupitere ait 1 satır dahi olsa veri varsa çakışma yapacaktır. Önce tüm ilgili tabloları kontrol edip sonrasında deneyin derim.
Aslında bu konuyla ilgili bir paylaşımım olacaktı fakat biraz tembelliğim tuttuğundan ekarte ettim. Başına geçersem hazırlamayı düşünürüm.

Oyla 0
Geri
Üst Alt