Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Jupiter odaları map sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xena

.
Türk Lirası
0.00₺
Bu odalardaki maplar vsro 274 files clientinde sorunsuz çalışıyor ama 188 files clientte çalışmıyor ama worldmap_mapinfo.txt verileri aynı olmasına rağmen sorun resimdeki gibi. Paint.net ile map odalarını büyülttüm ama bu seferde görüntü kalitesi düşüyor ve mapta kayma meydana geliyor.
Daha önce uğraşıp çözen veya sorunsuz çalışan bir client varsa o da olur.

SRO[2022-05-12 20-51-38]_53.jpg

SRO[2022-05-12 20-55-36]_00.jpg

o sorun bendede vardı kardesım frontıerR yada saılorun medıa pk sından cek wordmap dosyaların ıduzelır onlar csro-r prıvate server eger csroda calısıyosan vsro ıse baska bır vsronunkınden cekebılrsın sadece capları bozuk gırılmıs ayrıda data pk ıcınde kı area dosyasındakı jupıter bolumunun yanına jupıter yazısı olmassa mını maptada harıta gorunmuyor

Oyla 0
o sorun bendede vardı kardesım frontıerR yada saılorun medıa pk sından cek wordmap dosyaların ıduzelır onlar csro-r prıvate server eger csroda calısıyosan vsro ıse baska bır vsronunkınden cekebılrsın sadece capları bozuk gırılmıs ayrıda data pk ıcınde kı area dosyasındakı jupıter bolumunun yanına jupıter yazısı olmassa mını maptada harıta gorunmuyor
isro clientinden çektim mapı ve dosyaları. Vsro farklı bir yapı kullanıyor sanırım onu çözemedim

Oyla 0
isro clientinden çektim mapı ve dosyaları. Vsro farklı bir yapı kullanıyor sanırım onu çözemedim
knk sen en iyisi kullandıgın versiyona yakın bir vsro private serverinden cek onları veya
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunuda deneyebilirsin harita boyutunu buradan çekiyor

Oyla 0
knk sen en iyisi kullandıgın versiyona yakın bir vsro private serverinden cek onları veya
Evet bu dosyadan çekiyor biliyorum. Akşam deneyeyim dönüş yaparım.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bu attığındaki ile aynı zaten benim verilerim. Denedim malesef olmadı.

Oyla 0
Evet bu dosyadan çekiyor biliyorum. Akşam deneyeyim dönüş yaparım.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bu attığındaki ile aynı zaten benim verilerim. Denedim malesef olmadı.
al kardeşim birde bunları dene medianı yedegını al bunları at dene once hepsını at dene sonra tek tek at dene oluyor ıse tek tek at dene

Oyla 0
al kardeşim birde bunları dene medianı yedegını al bunları at dene once hepsını at dene sonra tek tek at dene oluyor ıse tek tek at dene
Malesef olmuyor kardeşim sağol yardımın için ama worlmap içeriği bendeki ile aynı zaten değişen bişey olmuyor attıklarınla

Oyla 0
kendin linkini vermisin bro aynı sorun arabıa dungeonunda varmıs oradan baktınmı aynısını jupıter ıcınde uygulayabılırsın

bu konuda yorumlamıslar arabıayı jupıter ıcınde bence aynısını yapabılrsın

Oyla 0
Geri
Üst Alt