Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
shard dan _RefRegionBindAssocServer bi kontrol et istersen jupiter map kapali ise ondan da crash verir ben de bir zamanlar olmustu jupiter map kapaliydi acinca duzelmisti bi kontrol et derim..
shard dan _RefRegionBindAssocServer bi kontrol et istersen jupiter map kapali ise ondan da crash verir ben de bir zamanlar olmustu jupiter map kapaliydi acinca duzelmisti bi kontrol et derim..
Hiç edit işiyle uğraşmadım (Hazırcıyımdır ) ama tahminen 10.11.12 13 gibi giden skiller var Jüpiter Uniqlerinin 1-9 arası aktif et gerisini aktif etme
Yanlış yazmışta olabilirim bilgim yok sadece öneri
misal jupiter uniqleri 13-14 e kadar gidiyor skilleri sen sadece 1-9 aktif et sonra yine devam ederse düşür yavaşça belki olur olmazsa birşey kaybetmezsin
refobjcharda ekli fakat
servicesi 0 olan skiller vardır kontrol et belkide dediğin gibi
tek tek aktif et uniqleri öyle dene sırayla zaten topu topu 6-7 tane var jupiter uniqi sanırım