Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Jupiter Teleport Sorunu.

Türk Lirası
0.00₺
Selamlar. Oyuna Jupiter Dungeon eklemek için ilk önce db'ye jupiter ile ilgili triggerları vs. ekledim. Herhangi bir sorun yok. Map ve data'yı ISRO'dan aldım. Fakat Tek bir sorun var. Level is too low hatası. Denemek için Jangan tp ye ekledim fakat teleport olmak için tıkladığımda level yetersizliği alıyorum. _RefGame_World_Config içerisine baktım normal isro gibi 115-113-118 gibi level sınırları vardı. Onları 80'e çektim patch attım fakat aynı sorun devam ediyor. Bunun için yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Ekli dosyalar

• konu 1.png
    konu 1.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 17
  • konu2.png
    konu2.png
    77.9 KB · Görüntüleme: 17
_RefTeleport veya _RefTeleLink tabloların birisinde gerekli min seviye ayarlaniyordu. Hangi column olduğunu hatırlamıyorum pcde değilim ama orjinal db deki Alex TP sinden örnek alabilirsin 95 tir o TP d level sınırı.

Oyla 0
teşekkürler hoocam data_1 80 di alex için data_2 999 olarak ayarlanmış ama jupiter tplerde 0 yazıyordu onların min lv 80 yaptım data_2 yi alex gibi 999 yaptım düzeldi teşekkürler :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt