Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kale savaşı npcleri yok

BaHTiYaR

.
.
Türk Lirası
0.00₺
SelamAleyküm

Arkadaşlar Baya bi emek verdiğim bir database var dün kale savaşını aktifleştirdim kaleye kayıt da yaptım test yapmak için girdim içine ama sıkıntı büyük gibi
KALENiN KAPILARI - - TOWERLERi -- NPCLERI VE KALENIN KALBi Çaldılarmı acaba yerinde yok ???? :) boş yani bunları nasıl aktifleştirebilirim.

resim_2021-08-18_213334.png

/movetonpc olarak yanına gidemezseniz kapatılmışlardır.
Giderse bir yere taşımışlardır o olabilir.

Ek mesaj:

Tamamını okudum da bayağı bir şey eksik galiba :/

Oyla 0
Yapıları db'de kontrol etmen gerek, data değiş dene bakalım bi.
Clean üzerinden başlasaymışsın keşke.. 8-10 tane kritik bug var ama düzeltilmesi kolay.. Keşke emeklerini clean db'e vermiş olsaydın.

Oyla 0
Clean üzerinden başlasaymışsın keşke.. 8-10 tane kritik bug var ama düzeltilmesi kolay.. Keşke emeklerini clean db'e vermiş olsaydın.
aynen bi hata yaptık son aşama kale savaşı kaldı zaten herşey tamam bakalım düzeltebilirsek tamam :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

isro data denedimde olmadı aynı hala :(
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

_RefMappingShopGroup
_RefMappingShopWithTab
_RefObjCommon
_RefShop
_RefShopGroup
_RefShopItemGroup
_RefShopTab
_RefShopTabGroup
Tab_RefTactics
Tab_RefNest
Tab_RefHive

bunlarla bi bağlantısı varmı bu sorunun bakayımmı bunlara ?

Oyla 0
Muhtemelen Tab_RefNest bulunan veriyi silmişlerdir başka dbden ilgili verileri alıp bu tabloya eklersen gelicektir..

Oyla 0
Aşağıda paylaştığım script ile yine aşağıda yazılı 3 tabloyu yeniden oluşturacaksın.
Daha önce oyuna NPC, yeni mob spawn ve yeni unique spawn eklemişsen kullanma !
Bunlardan birini eklememişsen bu scripti kullandığında oyunun orijinalinde bulunan bütün npcler ve mob spawnlar düzenlenecek ve fixlenecektir. (Common&Chardata&Media ve Data kısmında eksikler yoksa tabi)

Sıralama şu şekilde...

Önce yedek al.
- SQL'de şu üç tabloya sağ tık yaparak sil. İçeriği silmeyeceksin tabloyu komple sileceksin.
Tab_RefHive
Tab_RefNest
Tab_RefTactics
(Önceki mesajında paylaştığın diğer tablolarla bu sorunun ilgisi yok)

Şimdi ekte paylaştığım scripti new query diyerek yapıştırıp okut.

Sonra en üstte database dizinine tıklayıp reflesh deyip yenile.. Tabloların yeniden oluşup oluşmadığını kontrol et..
Oyuna girip kale npclerini kontrol et.
Modüller açıksa hepsine bi restart at tabi.

Ben Constantinople Guild npcsini merdivenlerdeki sorun nedeniyle kasanın yanına taşımıştım.. ayrıca fgwde mob spawnlarını derecelere göre artırmıştım. .. son fgw alanlarında slot başına 7-8 mob olarak ayarlamıştım..sadece bu bahsettiğim iki sey değişecek.
Sonucu paylaşırsan sevinirim..

Ekli dosyalar

Oyla 0
Geri
Üst Alt